Drenering

Har du en fuktig kjeller som tar inn vann gjennom grunnmuren? Severinsen Bygg og Montasje AS utfører drenering av grunn rundt boliger. Eldre boliger har ofte dårlig drenering langs grunnmur, noe som kan føre til fuktskader i kjeller.

Planering

Severinsen Bygg og Montasje AS utfører planering av tomter og grunnarbeid. Her benytter vi oss av lang erfaring og bred kompetanse for å utføre arbeidet så nøyaktig som overhode mulig, og for å sikre et optimalt resultat.

Massetransport

Vi utfører både salg og transport av fyllmasser som pukk, sand, grus, singel, stein og jord. Vi kan tilby konkurransedyktige priser og rask leveranse ved bestilling. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål angående priser på fyllmasse eller utkjøring.

Brøytetjenester

Severinsen Bygg og Montasje AS brøyter private veier og oppkjørsler, samt mindre kommunale veier. Vi har lang erfaring innen brøyting, og arbeider effektivt og presist. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å opprette faste avtaler for brøyting.

Rivning

Vi utfører rivningsoppdrag innen rivning av mindre bygninger. Dette kan eksempelvis være rivning av eneboliger, tomannsboliger, garasjer, mindre lagerbygg og fritidsboliger.