Nybygg

Nytt hus, eller ny leilighet? Severinsen Bygg og Montasje AS fører opp boliger i alle størrelser og utforminger, etter ønske fra kunden. Dersom du ønsker det, kan vi ta på oss prosjektet fra begynnelse til slutt. Design velges av kunden – det er nemlig ditt drømmehjem.

Rehabilitering

Bor du i et hus som er i dårlig forfatning, med gamle og slitte gulv, dører og vinduer? Vi tilbyr rehabilitering av de fleste typer leiligheter, hytter og boliger.

Terrasse

Ny terrasse før sommeren? Severinsen Bygg og Montasje AS bygger terrasser, balkonger, verandaer og altaner. Vi kan også fjerne eksisterende terrasse, eller bygge på.

Garasje

Severinsen Bygg og Montasje AS fører opp garasjer og carporter etter kundens ønske.

Etterisolering

Har du kalde gulv og lekke vinduer? Er det vanskelig å få varmen i huset til å vare? Dette kan skyldes dårlig isolasjon, og kan enkelt utbedres ved å etterisolere. Spør oss om etterisolering.

Taktekking

Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje. Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort – vær obs på lekkasjer!

Ombygging

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Garasjeportmontering

Severinsen Bygg og Montasje AS selger, monterer og utfører service på garasjeporter. Vi skaffer den porten kunden ønsker.